All for Joomla All for Webmasters

Noutăţi

curs calificare îngrijitor la domiciliu mai

 

Fundația pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale, furnizor de formare profesională autorizat, organizeaza, începâd cu luna MAI 2019, curs de calificare pentru ocupația de ÎNGRIJITOR BĂTRÂNI LA DOMICILIU, cod COR 532201.

Termenul limită de înscriere: 30 APRILIE 2019.

Informații la : 0314261562

Speranța de viață a crescut considerabil în ultimele decenii și odată cu ea și ponderea persoanelor în vârstă în lume, iar aceasta oferă atât provocări cât și oportunități pentru societate. (Gelberd, A., Haub, C. & Kent, M., 2006). Având la bază aceste informații este important să ne schimbăm atitudinea față de îmbătrânire, să înțelegem modul în care această schimbare socială influențează viitorul și să avem abordarea necesară pentru a sprijini persoanele care intră în această nouă etapă de dezvoltare.

curs calificarei ngrijitor la domiciliu

 

Fundația pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale, furnizor de formare profesională autorizat, organizeaza, începâd cu data de 15 iunie 2018, curs de calificare pentru ocupația de ÎNGRIJITOR BĂTRÂNI LA DOMICILIU, cod COR 532201.

Termenul limită de înscriere: 30 mai 2018.

Informații la : 0314261562

“Bătrânețea a devenit unul din cele mai complexe arii de studiu din știința modernă…aceasta se datorează faptului că procesul de îmbătrânire este ceva dinamic, interactiv, ondulatoriu, neintențional și subiect de schimbări și complicații în viață”(Birren, 1999)

De multe ori în copilărie suntem fascinați de modul în care bătrânii noștri și-au trăit viața, de experiențele pe care le-au avut și de cum au înțeles să treacă peste problemele cu care s-au confruntat. Să îți faci timp să asculți un bătrân nu este deloc greu. Cu toate acestea, suntem mult prea ocupați să-i obsevăm, iar ei, bunicii sau părinții noștri, învață să meargă mai departe și să trăiască alături de ignoranța noastră.

Casa Regală a Marii Britanii are pregătite o serie de scenarii pentru moartea Reginei. Cel mai probabil, Alteța Sa va muri după o scurtă boală, înconjurată de familie şi doctori, iar în eventualitatea acestui caz, oamenii Reginei sunt pregătiţi pentru a face anunţul devastator. Doctorul său geriatric Huw Thomas îi va fi alături în ultimele momente și va decide ce infromaţii ar trebui făcute publice.

BătrânețeLiniștită.ro înseamnă să rămâi activ având parte de cea mai bună îngrijire și cel mai de încredere suport.

  •   Str. Cooperatiei nr. 5B, etaj 1, sector 5, Bucuresti, cod postal 052832
  •   +40 721 009 008
  •   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.