All for Joomla All for Webmasters

Ingrijire temporara

Îngrijirea unui bunic sau a unui părinte, ori a unei rude apropiate, nu este o sarcină ușoară. Înțelegem că pentru tine grija celor dragi este întotdeauna pe primul loc, motiv pentru care de multe ori trebuie să neglijezi alte obligații. Dar pentru momentele când chiar trebuie să fii în alt loc decât acasă, sau ai nevoie pur și simplu de un moment de respiro, BătrânețeLiniștită.ro îți pune la dispoziție pachetul de ÎNGRIJIRE TEMPORARĂ. Ai astfel răgazul să rezolvi diverse subiecte personale cât un Însoțitor calificat și cu experiență se va asigura că persoana dragă ție are parte de tot ce este nevoie în perioada de timp cât tu lipsești de lângă ei.

Pachetul poate fi personalizat cu cel puțin două dintre activitățile puse de noi la dispoziție și are o durată minimă de X ore, distribuite conform unei planificări stabilite cu minim 3 zile înainte.


Pentru a afla mai multe detalii despre programul național
BătrânețeLiniștită.ro și pentru a cunoaște echipa noastră, contactează-ne astăzi și stabilește o întâlnire la 0721 009 008 sau la contact@batranetelinistita.ro

BătrânețeLiniștită.ro înseamnă să rămâi activ având parte de cea mai bună îngrijire și cel mai de încredere suport.

  •   Str. Cooperatiei nr. 5B, etaj 1, sector 5, Bucuresti, cod postal 052832
  •   +40 721 009 008
  •   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.